Fenerbahçe Forum

Kullanıcı adı:
Şifre:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Üye Olmak İstiyorumArama Yap SSS Giriş Yap 

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5 mesaj ] 

Pzt Şub 04, 2008 1:50 pm

TRİBÜN OLARAK NEDEN BU KADAR SESSİZİZ ?
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar Maraton üst kombine kartlı bir FENERBAHÇE taraftarı olarak , özellikle derbi maçlarında tribünlerde ki uyumsuzluğumuz beni çok üzüyor , her tribün kendi içinde farklı bağırıyor , migros belki de sefa abinin olmamasından dolayı eski ağırlığını koyamıyor , telsim de ünifeb+ck üst tribünde farklı bağırırken telsim alt dan çıt çımıyor , neden alt tarafada organize olmuş bir taraftar topluluğu hakim değil ? maraton üst olarak a blokta feder , e blokta kfy bayrağı taşımaya çalışsada aradaki bloklar çok sessiz kaldığından bir türlü bütünlük sağlanamıyor . maçtan önce nazlıda kopan çoşan taraftar maçdayken hiç bağırmıyor ...
taraftar takıma maç kazandırır mantığı ile bakarsak aramızda ki kopukluk rakip takıma rahatlık verirken , kendi takımımıza da canlılık katamıyor maalesef .

Başa Dön Başa Dön

Çrş Şub 06, 2008 7:52 pm

Re: TRİBÜN OLARAK NEDEN BU KADAR SESSİZİZ ?
Kullanıcı avatarı

sonuna kadar sana katılıyorum kıbrıslı eski o cehennem olan hani vardı ya 6 kasım da maç öncesi spikerin anlattığı - ve kadıköy yanıyor sayın seyirciler dediği rakip takım futbolcularının daha ısınmaya çıktıklarında ayaklarının titrediğini itiraf ettiren seyircimiz artık yok çok kopuğuz herkes kendi menfaatinde Fenerbahce aşkı lazım ! maç ne olursa olsun ister belediye ister barcelona oynayan bizim SEVDAMIZ yürek koyması gereken önce bizler sonra futbolcularımız...

Başa Dön Başa Dön

Prş Şub 07, 2008 8:36 pm

Kullanıcı avatarı

evet stadımızda adam akıllı bir uyum yok. ama aslında günümüz futbolunda böyle birşey zaten yok tribünde. marş söylemek futbolcuya destek veren bi anlayış olamaz. aksine takımı uyutur. rakip takımın maça konsantrasyonunu arttırır. ıslık gürültü uğultu belki de ''bireysel küfürü bile sayabiliris'' rakip takımı etki altına alan faktörlerdir.

Başa Dön Başa Dön

Cum Şub 08, 2008 3:58 am

Kullanıcı avatarı

Bu konuda çok haklısınız Tribünlerimiz daha canlı takımına daha destek ve gerçek şekılde tezeurat yapan bir topluluk görmek istiyorum F.Bahçemizin değerli taraftarı birbirinden kopuk olmaması lazım bu klübümüze yakışmaz..!
bir an önce çare bulunması lazım 6 kasım 2002 de oynanan Gs maçında ki o tarif edilemez duyguları yeniden yaşamak ve görmek istiyorum...

Başa Dön Başa Dön

Cum Şub 08, 2008 4:12 am

Kullanıcı avatarı

işallah..
FeNeRLaNd-1907 yazdı:
Bu konuda çok haklısınız Tribünlerimiz daha canlı takımına daha destek ve gerçek şekılde tezeurat yapan bir topluluk görmek istiyorum F.Bahçemizin değerli taraftarı birbirinden kopuk olmaması lazım bu klübümüze yakışmaz..!
bir an önce çare bulunması lazım 6 kasım 2002 de oynanan Gs maçında ki o tarif edilemez duyguları yeniden yaşamak ve görmek istiyorum...

Başa Dön Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 4 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: