Fenerbahçe Forum

Kullanıcı adı:
Şifre:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Üye Olmak İstiyorumArama Yap SSS Giriş Yap 

Yeni başlık gönder Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.  [ 10 mesaj ] 

Pzt Haz 07, 2010 10:20 am

Krasic'ten bir iyi bir kötü haber!
Global moderatör

CSKA Moskova'nın Sırp yıldızını kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, Juventus'tan gelen habere sevindi. Ancak bu kez de Kanarya'nın karşısına, İngiliz devi Arsenal çıktı.

Önümüzdeki sezon için kadrosunu güçlendirmeye çalışan Fenerbahçe’nin uzun süredir peşinde olduğu Milos Krasiç’in talipleri, her geçen gün artıyor. Daha önce Milan ve Manchester United’ın peşinde olduğu CSKA Moskova’nın Sırp yıldızına, ardından Juventus talip olmuştu. Juve’nin yeni hocası Luigi Delneri, hücum gücünü artırabilmek için Krasiç konusunda ısrarcı olduğunu belirtmişti. Ancak gelen son haberlere göre İtalyan temsilcisinin 25 yaşındaki kanat oyuncusunun alternatifi olarak Udinese’de forma giyen Pepe’yi listesine aldığı öğrenildi. Sarı-Lacivertliler’i bu gelişme sevindirirken, dün İngiliz basını yeni bir iddia ortaya attı.

Wenger peşine düştü
Premier Lig’in önemli ekiplerinden Arsenal’in teknik direktörü Arsene Wenger’in, Krasiç için yaklaşık 20 milyon Euro’yu gözden çıkardığı öne sürüldü. Fransız hocanın, 2010 Dünya Kupası’da da ülkesinin kadrosunda bulunan ve geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi’ndeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken yıldız futbolcunun alınmasını istediği ifade edildi. Fenerbahçeli yöneticilerin gelişmeleri yakından takip ettiği ve Krasiç’in tercihini İngilizler’den yana kullanma ihtimali üzerine, yeni formül arayışına girdikleri bildirildi.

Başa Dön Başa Dön

Pzt Haz 07, 2010 10:22 am

Re: Krasic'ten bir iyi bir kötü haber!
Global moderatör

Kime el atıyorsak kıymete biniyor abi. Recep, krasic...Ağzımızdan bi krasic çıktı bütün millet atağa geçti.

Başa Dön Başa Dön

Pzt Haz 07, 2010 5:57 pm

Kullanıcı avatarı

mutlaka kanat oyuncusu lazım İnşalla santos da toparlar sol kanat tamam sağ kanat mutlaka lazım ayrıca klaubali kazım hiç deönmesin

Başa Dön Başa Dön

Prş Haz 17, 2010 5:37 pm

Global moderatör
Kullanıcı avatarı

Gelicek Krasic ben inanıyorum ;) :)

Başa Dön Başa Dön

Cum Haz 18, 2010 10:01 pm

Kullanıcı avatarı

ben de inanıyorum, hatta el ele tutuşup sinerji oluşturalım ki daha çabuk gelsin...

Başa Dön Başa Dön

Cum Haz 25, 2010 3:16 pm

Global moderatör
Kullanıcı avatarı

Arkideşimmm,senin derdin ne??Problemin mi var Fenerbahçeyle gel beraber çözelim o zmn sende huzura kavuş bizde kavuşalım...Mallıkta sınır tanımıosun yani

Başa Dön Başa Dön

Cmt Haz 26, 2010 2:52 pm

Kullanıcı avatarı

önce anne babana git ve sana terbiye vermelerini iste, bu bir...
ikincisi, asıl mallık, gazetelerin kafadan salladığı transfer haberlerine senin gibi aptalca yorumlar yapmak...

Başa Dön Başa Dön

Pzr Haz 27, 2010 5:32 am

Global moderatör
Kullanıcı avatarı

mahmut timur yazdı:
önce anne babana git ve sana terbiye vermelerini iste, bu bir...
ikincisi, asıl mallık, gazetelerin kafadan salladığı transfer haberlerine senin gibi aptalca yorumlar yapmak...

benimle doğru konuş,biz burada ciddi şeyler tartışırken senin durmadan bizi alaya alman sinirimizi bozuyor...Burası bir tartışma platformu,illa şaka yapıcaksan da git kendine eğlenicek başka bir site bul...Ayrıca benim ciddi yorumlar yapmam aptallık oluyor da senin yaptıkların çok mu akıllıca???Önce bunu düşün...

Başa Dön Başa Dön

Sal Haz 29, 2010 12:46 am

Kullanıcı avatarı

bana "mallıkta sınır tanımıyorsun yani" yazıp, üstüne bir de doğru konuş dediğini sana hatırlıyorum ve bu durumda kimin doğru konuşması gerektiğinin yorumunu forumdaki diğer üyelere bırakıyorum.

ayrıca "sinirimiz bozuluyor" diyerek senden başka kimden bahsettiğini bilemiyorum zira merve bugüne kadar yazdıklarımdan dolayı bana bir serzenişte bulunmadı. kusura bakma ama senin sinirlerini düşünerek yazamam. benim tarzım bu ve eğer senden başka da rahatsız olan varsa ve gerçekten yazmamı istemiyorsanız forumdan ayrılabilirim.

Başa Dön Başa Dön

Sal Haz 29, 2010 5:03 am

Kullanıcı avatarı

Forum kurallarını hatırlayalım. Anımsamak için fener-tribun-forum-kurallari-p2.html#p2

ilk madde gereği konu sonlandırılmıştır
1. Forumda siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, hakaret benzeri yazılar yazılamayacaktır. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını ya da üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazılar yazılamaz.

Başa Dön Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.  [ 10 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 4 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: