|
Merhaba, Tüm Türkiye bir Fener'e karşı rakip oldu ne yaptı ne etti şampiyonluğu da elimizden aldı. Aslında büyük hata Takımımızda. Bu imkanlar varken gel sen, senden kat kat küçük olan takımın ardından ikinci ol. Bu benim adıma hezimetdir. İkincilik asla başarı değildir, başarısızlıktır. Öncelikle Fenerbahçeye tepkimi göstermek adına onun için hiç para harcamayacağım. Mali açıdan kulübe bu şekilde zarar vererek akıllarının başlarına gelmesini sağlayabiliriz. Böyle davranarak asıl darbeyi bir olup Fenerin başarısız olması için birleşen diğer tüm kulüplere vereceğiz. Nasıl olacak derseniz, ilk olarak kulüp için para harcamamak ve en önemlisi lig tv leri iade etmek. Lig tv nedeni ile tüm klüplerin kasasına yüklü meblağlarda para girmektedir. Bu gelirin dörtte birinin kaybedilmesine Dijitürk'ün ve Federasyonun tahammülü yok. Önce dijitürk sallanacak sonra da Feneri rakip olarak gören Federasyon. Sırf Fenerbahçe için aldığım Lig tv ye ödediğim para ile Feneri düşman gören rakipler para kazanıyor. Artık vazgeçiyorum. Ben yokum. Ne Fener'e nede diğerlerine verecek beş kuruşum yok. Artık takımımı arka planda destekleyerek para harcamadan sempati duyacağım. Saygılarımla.
|