|
Yönetim diye birşey yok...Aragones kim ? adını daha avrupa kupasında İspanya ile duydum ve görüyoruz ki Avrupa kupasını kazanan ispanyalı futbolcuların yeteneğidir.. Aragones olmasa İspanyanın DUNYA şampiyonluğunu bile görebiliriz arkadaşlar..İşte bir şampiyonlar ligi maçı daha bitti yine rezil bir maç yine rezil bir takım ..Fenerliyim demeye utanıyorum.D.Kiev maçını kazanamadığımıza çok sevindim ama onlarında kazanamadığına çok üzüldüm..Adamlar futbol oynuyor, bizimkiler gibi orta sahada 7 dakikada atağa hazırlanıp top kaptırmıyorlar.. Hiç zevk almadığım bir maç iyiki kazanamadık çünkü hakkımız değildi.. Eminim AZİZ başkanda çok üzgün, çünkü cebine para girmedi bu maçtanda.. Sonuçta AZİZ başkanın tek derdi bu ve havalaı tavırları..Umarım en kısa zamanda yeni başkanımızla doğru transferler ve barışık bir yönetim anlayışı gelecektir..Ama bu fenerle buraya kadar dahasını beklemeyin..Aragonesi gönderemzler çünkü giderse parasını alıp gidecektir, anlaşmaya göre..Bu demek oluyor ki 2 yıl daha fenerliyim demeyelim arkadaşlar..
|